Evenementen

Open Inloop

Elke donderdag tussen vier en acht uur zorgen deelnemers van Raakveld ervoor dat anderen ook gebruik kunnen maken van de voorzieningen tijdens de Open Inloop. Ze staan achter de bar en in de keuken, bedienen de geluidsinstallatie en zetten de spelletjes klaar. De bezoekers hoeven zich niet op te geven, hoeven geen budget of indicatie te hebben maar kunnen gewoon binnenlopen en meedoen. Je ontmoet er mensen, kunt er internetten, spelletjes spelen, darten of een boek lezen.

Budgetmakelaar

Zou je ook een budget voor dagbesteding of begeleiding willen aanvragen dan kun je tussen vier en vijf praten met een budgetmakelaar. Een betrouwbare en onafhankelijke deskundige die op basis van no-cure/no-pay bekijkt of hij je hierbij of bij andere zorgproblemen kan helpen.

Evenementenverzorging

Zes jaar geleden begon Raakveld met het evenement Zomer in Moerenburg. En nog steeds zijn er regelmatig eigen evenementen of verzorgt het evenemententeam de faciliteiten voor anderen. Licht en geluid, de aankleding, bar en keuken, een tentje bouwen, alles wat er bij komt kijken om een bijeenkomst te kunnen houden, zelfs de artiesten uit eigen stal. Flink sjouwen vaak, en goed nadenken, teamwork en persoonlijke inzet. Je komt nog eens ergens en je maakt wat mee. Deelname is mogelijk op projectbasis, gecombineerd met andere activiteiten binnen Raakveld.