Begeleid werken

niemand-stoort-je-zoVan alles te doen

Als andere banen niet goed voor jou zijn ingericht maar je wilt niet werkeloos thuis zitten, is begeleid werken misschien een goed idee. We hebben een werkplaats waar je van alles kunt doen. Hier proberen we een werkplek te vinden die helemaal afgestemd is op wat je wel goed kunt. Met je handen werken, met een computer of juist lekker buiten, het kan allemaal bij Raakveld.

Wil je het liefst een eigen plekje waar alles precies ligt waar jij het hebt neergelegd? Dat kan.

Of heb je liever elke dag iets anders en hou je wel van onverwachte leuke dingen? Dan is er bij begeleid werken zeker ook iets voor jou bij. In de festivalploeg meehelpen met tenten bouwen, bar installeren of geluid en licht mee opzetten.

Weet je nog niet precies wat je wilt doen dan kun je verschillende soorten werk bij ons uitproberen. En als je daar nog dingen voor moet leren dan gaat dat tijdens het werk, in de praktijk en op jouw tempo.

Begeleid werken kan bij Raakveld als je minstens vier dagdelen per week kunt komen. En je hoeft geen broodtrommeltje mee te nemen, want we serveren een geweldige lunch

Uitproberen kan ook

Wil jij ontdekken of Raakveld iets voor jou is? Maak dan een afspraak voor een proefdag. Na een kort gesprek kun je een dag meedraaien in onze werkplaats. Je kunt dan kennis maken met de mensen die er al werken en de verschillende werkplekken bekijken.