Volkskeuken De Halve Gare

Resto de halve gare RaakveldElke donderdag kun je om 18.00 warm eten in De Halve Gare.

Het menu

Het gehele 3-gangenmenu kost € 7,50 dit is inclusief drankje (fris, melk of koffie/thee) en is ook per los gerecht te bestellen.
Het menu van de week kun je vinden op onze Facebook-pagina.

Elke werkdag wordt in onze keuken ook de gezamenlijke lunch voor de deelnemers en medewerkers verzorgd. Er worden gerechten gemaakt die je ook thuis klaar kunt maken.
Koken met het seizoen, koopjes opsnorren in advertenties, recepten zoeken op internet, je leert het allemaal. Maar natuurlijk ook groenten snijden en wassen, aan het fornuis staan en de tafel mooi dekken. Jam of sap maken van de producten uit onze moestuin doen we ook.

Koken bij Raakveld


We verzorgen ook de catering voor feesten, festivals en bijeenkomsten, zoals kleine hapjes of een driegangen maaltijd voor honderd mensen.Er is dus van alles te doen in onze keuken!
Wie weet, misschien ben jij wel die vriendelijke gastvrije medewerker die iedereen met een vruchtencocktail welkom heet!

En anders kom je gewoon lekker eten, donderdag om 18.00 uur. Reserveren is nodig en kan tot woensdagochtend 10.00 uur via Facebook of 013 – 53 53 898.