Volkskeuken De Halve Gare

Resto de halve gare RaakveldElke donderdag kun je om 17.00 uur warm eten in De Halve Gare.

Het menu

Het gehele 3-gangenmenu is gratis, dit is exclusief drankje (fris, melk of koffie/thee) en is ook per los gerecht te bestellen. Het menu van de week krijg je te horen als je belt om te reserveren, vóór woensdag 10.00 uur. 

Elke werkdag wordt in onze keuken ook de gezamenlijke lunch voor de deelnemers en medewerkers verzorgd. Er worden gerechten gemaakt die je ook thuis klaar kunt maken.
Koken met het seizoen, koopjes opsnorren in advertenties, recepten zoeken op internet, je leert het allemaal. Maar natuurlijk ook groenten snijden en wassen, aan het fornuis staan en de tafel mooi dekken. Jam of sap maken van de producten uit onze moestuin doen we ook.
Onze keuken

En afdrogen hoort er ook bij!

In onze keuken verzorgen we dagelijks de lunch voor alle deelnemers en medewerkers. In dit team kun je meewerken aan het fornuis, bij het groenten snijden of de verzorging van de lunchtafel.

Uit eigen biologische tuin

We gebruiken zoveel mogelijk groenten en fruit uit onze eigen biologische moestuin om lekkere gerechten te maken. Onze pompoensoep is wereldberoemd!

Catering

We ontvangen ook groepen en zorgen dan voor de catering. Achter de bar staan, hapjes serveren of meehelpen aan een diner voor 120 mensen: voor iedereen is wel een plekje te vinden. Worstenbroodjes, taarten of pannenkoeken bakken, erwtensoep maken, leuke hapjes of smoothies bedenken, check it out!

En wat je hier leert kun je ook thuis in je eigen keuken doen!

Koken bij Raakveld