Raakveld creatieve zorgwerkplaats

Raakveld creatieve zorgwerkplaats biedt mensen met een beperking veel mogelijkheden. Je kunt er mooie dingen maken, nieuwe dingen leren, leuke dingen meemaken, Je kunt er je talenten ontdekken bij de dagbesteding of nuttig bezig zijn bij begeleid werken. Maar je kunt er ook spannende avonturen beleven, mooie momenten meemaken en andere mensen leren kennen.

Activiteiten

Op bijna elk gebied zijn er activiteiten: muziek, video, theater, zang, techniek, radio, tuin, keuken, barwerk, computers, kostuums maken, decorbouw, schilderen, mozaïeken, geluid en licht. En zit hier niks bij dat je leuk vindt dan proberen we iets nieuws!

Meedoen

Om aan de activiteiten mee te kunnen doen heb je een PGB voor begeleiding nodig of ZIN via instellingen zoals Amarant, Prisma, ASVZ, Traverse, GGz Breburg. Je kunt ook deelnemen via MEE of zorgbureaus zoals Bureau Max. Wil je hier meer over weten, bel ons dan gerust, vraag naar Zjef.

Medewerkers

De medewerkers van Raakveld hebben een goede opleiding en ervaring in de zorg. Daarnaast hebben ze ieder hun eigen deskundigheid. Ze zijn goed in de keuken, op computers of met hun handen zodat ze je goed kunnen ondersteunen. Behalve de vijf beroepskrachten zijn er ook stagiaires en vrijwilligers zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

Meer weten

Wil je meer weten, kijk dan rond op de site, bekijk de filmpjes en kom gerust een keertje langs. Je krijgt dan een rondleiding en een persoonlijk gesprek. Stuur een mailtje, berichtje of bel met 013 53 53 898 voor een afspraak. Of kom op donderdag eten in De Halve Gare, lekker, gezellig en niet duur!